Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیته فرهنگی و تبلیغات ستاد برگزاری نماز عید فطر از برگزاری برنامه نورافشانی در ۱۲ میدان اصلی شهر خبر داد و گفت: با هماهنگی‌های صورت گرفته قرار است ۶۰ میلیون پیامک درباره نماز عید فطر و دعوت از مردم برای حضور در این اجتماع عظیم ارسال شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا نشست خبری کمیته فرهنگی و تبلیغات ستاد برگزاری نماز عید فطر با حضور سعید اوحدی رئیس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران و اهالی رسانه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اوحدی در این نشست با اشاره به شکل‌گیری 8 کمیته توسط ستاد برگزاری نماز عید فطر گفت: یکی از این کمیته‌ها، کمیته فرهنگی و تبلیغات است که امسال سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران عهده‌دار آن است.

وی با اشاره به برگزاری سلسله جلسات این کمتیه و انجام هماهنگی‌های مختلف با 7 کمیته دیگر اظهار کرد: امسال در بستر چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی هستیم و به همین مناسبت در برگزاری مراسم عید فطر تفاوت‌هایی خواهیم داشت.

رئیس کمیته فرهنگی و تبلیغات ستاد برگزاری نماز عید فطر افزود: با توجه به جنایات اخیر استکبار جهانی و انتقال سفارتخانه آمریکا به بیت‌المقدس سعی در برگزاری برنامه‌هایی درباره این جنایات و افشاگریهایی در این زمینه داریم.

اوحدی در اهمیت و جایگاه نماز عید فطر به حدیثی از امیرالمومنین (ع) اشاره کرد و گفت: طبق فرمایش حضرت حضور مردم در نماز عید فطر تداعی‌گر روز محشر است و برگشت نمازگزاران نیز بیانگر حرکت به سوی بهشت برین است.

وی اجتماعی مسلمین را یکی از ویژگی‌های نماز عید فطر دانست و اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب نماز عید فطر را نماز همدلی مسلمانان می‌دانند.

رئیس کمیته فرهنگی و تبلیغات ستاد برگزاری نماز عید فطر  درباره ویژه‌برنامه‌های تدارک دیده شده نیز گفت: 15 برنامه در نظر گرفته شده که 5 مورد آن قبل از روز عید فطر برگزار می‌شود و 10 برنامه دیگر مربوط به روز عید فطر است.

اوحدی از ارسال 60 میلیون پیامک درباره نماز عید فطر و دعوت از مردم برای حضور در این اجتماع عظیم خبر داد و گفت: از امشب شاهد تغییرات جدی در سطح استان تهران خواهیم بود.

وی افزود: قرار است در بیش از 10 هزار متر مربع به ویژه در بیلبردها، تابلوهای سر پل‌ها و... تصاویر ویژه و زیبایی با رویکرد نگاهی به نمازهای عید فطر در 40 سال گذشته به نمایش گذاشته شود.

رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران از برگزاری مراسم نورافشانی در شب عید فطر خبر داد و گفت: سال گذشته این برنامه فقط در برج میلاد برگزار می‌شد اما امسال در 12 میدان اصلی شهر و پارکهای سطح شهر تهران مراسم نورافشانی را برگزار خواهیم کرد.

اوحدی از حضور سازمان دانش‌آموزی در مراسم عید فطر در مصلای تهران خبر داد و گفت: برگزاری جشنواره دلنوشته‌های روزه‌ اولی‌ها شهر تهران و همچنین جشنواره فیلم و عکس انقلاب از دیگر برنامه‌هاست که در پایان به 40 نفر از برگزیدگان در بخش دلنوشته، عکس و فیلم جوایزی اهداء و تا پایان امروز جزئیات این فراخوان اعلام می‌شود.

وی از طرح استقبال از نمازگزاران در صبح روز عید فطر خبر داد و یادآور شد: صبح روز عید فطر با گلاب از نمازگزاران در مقابل درب‌های اصلی مصلا استقبال می‌شود و بعد از نماز نیز برای نخستین بار برنامه گلباران مردم توسط یک بالگرد را خواهیم داشت. همچنین در مسیر بازگشت نمازگزاران در مقابل دربهای خروجی با اهدای 40 هزار شاخه گل از آنان بدرقه خواهیم کرد.

رئیس کمیته فرهنگی و تبلیغات ستاد برگزاری نماز عید فطر افزود: برگزاری 8 نگارگذر با رویکرد تجلیل از شهدای دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم، فرمایشات رهبر انقلاب اسلامی و امام خمینی(ره) درباره عظمت و جایگاه عید فطر و برقراری 5 سایه‌بان فرهنگی از دیگر برنامه‌های تدارک دیده شده در روز عید فطر در مصلای تهران است.

اوحدی یادآور شد: برپایی سایه‌بان‌های فرهنگی از ساعت 6 صبح تا قبل از نماز عید با اجرای برنامه‌های منقبت‌خوانی، تواشیح و... میزبان نمازگزاران است. 

وی خاطرنشان کرد: 12 ایستگاه صلواتی با تدارک یک صبحانه ساده در مسیر بازگشت نمازگزاران پذیرای آنان خواهد بود که تمامی هزینه‌های آن توسط خیرّین داوطلب تهیه شده است. در مقابل 4 درب اصلی مصلا 10 حجله زیبا و جمعاً 40 حجله از شهدای مدافع حرم خواهیم داشت که فرزندان آنان به همراه وصیتنامه پدرانشان در کنار حجله‌ها حضور خواهند داشت.

رئیس کمیته فرهنگی و تبلیغات ستاد برگزاری نماز عید فطر گفت: شبکه 2 نیز برنامه زیبایی را با حضور هزار سحرخیز اولی در فرهنگسرای خاوران ضبط کرده است که امشب پخش خواهد شد. امیدواریم امسال در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی شاهد حضور عظیم و روزه دار باشیم. فرهنگسراها، میادین اصلی شهر و مساجد ظرفیت حمل و نقل اتوبوسی را برای حضور به موقع مردم فراهم کرده‌اند.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۳۷۱۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱ حقیقت سریع در مورد پیامک/ نخستین متن پیامکی تبریک کریسمس بود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ سال 1992، نخستین پیامک یا SMS (مخفف سرویس پیام کوتاه) ارسال شد. متن آن پیام ساده بود: «کریسمس مبارک.» این رویداد تاریخی آغاز یک انقلاب ارتباطی بود که در نهایت نحوه تعامل مردم از طریق تلفن همراه را تغییر داد. فرستنده، نیل پاپورث (Neil Papworth)، مهندس بریتانیایی، پیام را از طریق کامپیوتر به تلفن همراه در شبکه Vodafone ارسال کرد.

پیامک به سرعت تبدیل به روشی محبوب و راحت برای ارسال پیام‌های کوتاه مردم به یکدیگر شد. ابتدا پیامک دارای محدودیت 160 کاراکتری در ازای هر پیام بود. این مسئله باعث شد به تدریج ایموجی‌ها و کلمات اختصاری رایج شود مبادا متن پیام از محدوده لغات فراتر رود. با گذشت زمان پیامک تکامل پیدا کرد و پیام‌های عکس، پیام‌های طولانی‌تر و حتی پیام‌های چندرسانه‌ای را دربر گرفت و نحوه ارتباط مردم با استفاده از دستگاه‌های تلفن همراه را تغییر داد.

امروزه با وجود ظهور اپلیکیشن‌های پیام‌رسانی فوری مانند واتس‌اپ و تلگرام و... که مبتنی بر اینترنت هستند، پیامک همچنان یک ابزار ارتباطی پرکاربرد تلقی می‌شود و میلیاردها پیامک ردوبدل‌شده در روز، همچنان نقش مهمی در برقراری ارتباط با دوستان، خانواده و همکاران و همچنین دریافت اعلان‌های مهم در زمینه شغلی و خدماتی ایفا می‌کند.

***

11  حقیقت جالب در مورد پیامک‌ها عبارتند از

 

پژوهش‌ها نشان می‌دهد میانگین زمان پاسخگویی به یک پیام متنی 90 ثانیه است در حالی که میانگین زمان پاسخگویی به یک ایمیل 90 دقیقه است.

 

نخستین پیامک از فردی به فرد دیگر بین مردم عادی سال 1993 در انگلستان ارسال شد.

نرخ باز شدن پیامک‌های ارسالی 98 درصد است در مقایسه با نرخ باز شدن ایمیل‌ها که 20 درصد است!

 

اصطلاح «پیام متنی» نخستین بار در سال 1985 مطرح شد.

پیامک‌ها برای ارسال از طریق کانال‌های سیگنالی مورد استفاده در تماس‌های تلفنی طراحی شده است. پیامک در ابتدا به عنوان بخشی از استانداردهای GSM (سیستم جهانی ارتباطات سیار) طراحی شد.

 

نخستین گوشی تلفن با قابلیت ارسال پیامک نوکیا 2010 بود که در سال 1994 عرضه شد.

سالانه حدود 8.3 تریلیون پیامک در سراسر جهان ارسال می‌شود!

 

نخستین سرویس بانکداری مبتنی بر پیامک در سال 1999 توسط MobileOne در سنگاپور راه اندازی شد.

پیامک تقریباً توسط همه تلفن‌های همراه جهان پشتیبانی می‌شود که آن را به شکل یک رسانه قابل اتکای ارتباطی جهانی تبدیل کرده است.

سال 1996 خودرویی در جهان توسط شرکت BMW تولید شد که دارای قابلیت ارسال پیامک بود.

با وجود روش‌های مختلف احراز هویت، پیامک همچنان به عنوان شاخص اصلی احراز هویت دو مرحله‌ای برای افزایش امنیت استفاده می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ابوترابی فرد خطیب این هفته نماز جمعه تهران
  • تشکیل ۱۲ کمیته فرهنگی برای برگزاری اجتماع ۲۰ هزار نفری امام رضایی ها در البرز
  • مراقب پیامک‌های جعلی یارانه کمک‌ معیشتی باشید
  • مراقب پیامکهای جعلی یارانه کمک معیشتی باشید
  • ارسال پیامک از سامانه سهما به اتباع مجاز
  • مهاجرین پیامک سامانه «سهما» را جدی بگیرند
  • ارسال پیامک سامانه سهما به اتباع خارجی
  • نشست هم افزایی مسئولان کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین 
  • ۱۱ حقیقت سریع در مورد پیامک/ نخستین متن پیامکی تبریک کریسمس بود
  • نشست هم‌افزایی مسئولان کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین