Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار خوزستان گفت: بر اساس آمار دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز مجموعا ۵۷ درصد آلودگی افراد به ویروس کرونا ناشی از مراوده های خانوادگی و فامیلی است.

به گزارش خبرنگار برنا از اهواز، قاسم سلیمانی دشتکی امروز شنبه در نشست ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا که در محل استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: از زحمت های همه مسوولان و اصناف تشکر می کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شیب بیماری در استان در حال حاضر رو به کاهش است و امیدواریم تا دو هفته آینده شرایط قابل قبولی داشته باشیم.

او با اشاره به مباحث طرح شده در نشست امروز ستاد ملی کرونا گفت: بنا بر گزارش ها ویروس گونه هندی بسیار کشنده تر و مسری تر از گونه انگلیسی است در عین حال باید توجه کرد ورود گونه انگلیسی به کشور در زمانی اتفاق داد که در سطح کشور شرایط آرام و با ثباتی داشتیم اما اگر امروز گونه هندی وارد شود با توجه به دوره اوج بیماری و پر بودن ظرفیت تخت های بیمارستانی دچار مشکل جدی خواهیم شد از این رو لازم است در قرارگاه کرونا نسبت به کنترل مبادی ورودی تمهیدات لازم برای جلوگیری از ورود این گونه کرونا برنامه ریزی شود.

استاندار خوزستان افزود: در ارتباط با شب های قدر و نماز عید فطر تصمیم گرفته شد که این مراسم در فضای باز و با رعایت پروتکل ها برگزار شود و جرایم تردد شبانه در سه شب مراسم احیا بخشیده شود.

سلیمانی با بیان اینکه پیشگیری از فوت و ابتلای افراد هم جزو وظایف شرعی و قانونی همه ما محسوب می شود، بیان کرد: در کنار همه تلاش هایی که مسوولان و دستگاه ها و اصناف انجام می دهند از مردم انتظار داریم در این ماه مبارک بیش از پیش در رعایت پروتکل های بهداشتی همراهی کنند.

نماینده عالی دولت در خوزستان ادامه داد: بر اساس آمار دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز مجموعا ۵۷ درصد آلودگی افراد به ویروس ناشی از مراوده های خانوادگی و فامیلی بوده و این روابط نقش زیادی در سرایت بیماری دارد و اگر رعایت نکنیم و این ارتباط ها را کاهش نداده و محدود ننماییم همه گرفتار خواهیم شد.

رییس ستاد مقابله با کرونای استان خوزستان تاکید کرد: باید زمان مشخص شدن نتیجه تست کاهش یابد و از هر فردی که تست گرفته می شود آن فرد تا ۲۴ ساعت و پس از مشخص شدن نتیجه در قرنطینه خانگی باشد و با کسی تماس نداشته باشد.

رییس شورای سلامت استان خوزستان اضافه کرد: معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و دیگر مسوولان به صورت مستمر اخبار و اطلاعات لازم را از طریق صدا و سیما به مردم اطلاع رسانی نماید. همچنین یادآوری لازم به شهروندان در خصوص جرایم نقض تردد شبانه صورت گیرد.

نماینده عالی دولت در استان افزود: در آمار کلی انجام واکسیناسیون، رتبه دوم کشور را داریم اما با توجه نسبت جمعیتی استان به کشور رتبه اول را داریم که از زحمت مسوولان در سطح کشور و استان تشکر می کنم.

سلیمانی دشتکی بیان کرد: در اختیار قرار دادن سالن های ورزشی و تالارها برای تست گیری با رعایت فاصله کمک بزرگی بوده که از اصناف مربوطه تشکر می کنم.

او تاکید کرد: کسانی که مقررات را رعایت نکنند اعم از نزدن ماسک یا عدم رعایت تعطیلی ها دستگاه قضایی برخورد لازم را داشته باشد.

استاندار خوزستان در پایان با اشاره به اینکه گروه یک شغلی حداکثر تا ۱۱ شب می توانند فعال باشند، بیان کرد: برخی شهرستان ها از جمله مسجدسلیمان، شادگان، لالی، شوشتر و اندیمشک کم کاری داشته اند و باید بازرسی ها را باید افزایش دهند و شرایط بیماری را کنترل نمایند.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ماه رمضان واکسیناسیون بازار اصناف استانداری خوزستان برنا خوزستان سالن های ورزشی کرونا ویروس ستاد مقابله با کرونا خوزستان فامیلی ارتباطات خانوادگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۹۳۶۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان

   به گزارش خبر گزاری صداوسیما مرکز کرمان، علیرضا عرب علیدوستی در این باره گفت: با توجه به نزدیکی کرمان به استان سیستان‌ و بلوچستان و مرزهای جنوبی و شرقی، واکسن سرخک ۶ ماهگی به واکسیناسیون روتین(معمول) کودکان اضافه شده  وخانواده‌هایی که فرزند زیر پنج سال دارند و به هر علت واکسن سرخک را دریافت نکرده اند، تزریق آن را به تعویق انداخته‌اند یا حتی از دریافت آن مطمئن نیستند، باید به نزدیک‌ترین مرکز بهداشتی درمانی مراجعه و از واکسیناسیون فرزندشان اطمینان حاصل کنند.

رییس مرکز بهداشت رفسنجان از شهروندان خواست اهمیت واکسیناسیون فرزندان خود را جدی بگیرند و آن را به تعویق نیاندازند؛ همچنین در صورت مواجهه فرد بیمار و مشکوک به سرخک فوری به مرکز خدمات جامع سلامت امام علی(ع) جهت انجام نمونه‌گیری مراجعه کنند.

وی خاطرنشان کرد: سرخک سرایت‌پذیری بالایی دارد و واکسینه نکردن به‌موقع فرزندان، سلامت آنان را به خطر جدی می‌اندازد، بنابراین خانواده‌ها واکسیناسیون فرزندان خود علیه این بیماری را در ۱۲ و ۱۸ ماهگی (واکسن MMR) به تعویق نیاندازید.

سرخک بیماری ویروسی مسری است که از طریق ذرات معلق در هوا و تماس با ترشحات فرد بیمار سرایت می‌کند و علائم این بیماری شامل تب، بثورات پوستی، التهاب، قرمزی پشت گوش، خستگی، ضعف و بی‌حالی نمایان می شود.

 

دیگر خبرها

  • برگزاری مراسم روز ملی شوراها/ ۱۰ درصد شهرهای استان اصفهان بدون شهردار اداره می‌شوند
  • اعلام محدودیت‌های ترافیکی پیاده‌روی بزرگ خانوادگی در شیراز
  • واکسیناسیون دام‌ها علیه بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • کارگران عامل مهم توسعه اقتصادی کشور هستند
  • واکسیناسیون ۱۰ هزار و ۷۴۴ قلاده سگ در قزوین
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • بیماری و بیکاری سهم ۷ میلیون ایرانی از دریای خزر | یک مسئول محیط زیست: برای شنا هم حاضر نیستم به خزر بروم
  • واکسیناسیون ۴۵۵ هزار طیور بومی در قزوین